NutriFair trækker nye medlemmer til BL

"Vi er glade for, at så mange har benyttet lejligheden til at kigge forbi vores stand og melde sig ind", lyder det fra BL-direktør Hans Aarestrup efter messens førstedag

nutrifair3

Bæredygtigt Landbrug har allerede på førstedagen af landbrugsmessen NutriFair i Fredericia fået en hel del nye medlemmer.

Det er typisk primærproducenter indenfor landbruget, som er gået målrettet efter stand A-1260.

”Vi er glade for, at så mange har benyttet lejligheden til at kigge forbi vores stand og melde sig ind. Det er ikke det primære mål med vores tilstedeværelse på NutriFair – men vi glæder os naturligvis ikke desto mindre over det”, fortæller Bæredygtigt Landbrugs direktør Hans Aarestrup.

Også i morgen, torsdag, kan man melde sig ind i Bæredygtigt Landbrug eller bare få sig en snak med foreningens bestyrelsesmedlemmer og ansatte ved at besøge Messe C Fredericia.

Foreningen holder desuden ekstraordinær generalforsamling med vedtægtsændringer og indlæg af journalisten og debattøren Jeppe Søe på programmet.

Det sker i mødelokale K1 torsdag fra kl. 13 med mulighed for en sandwich allerede fra kl. 12.30. Tilmelding kan ske HER.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk (tekst) og Jens Sillesen, jsi@baeredygtigtlandbrug.dk (foto) 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen