BL-direktør glæder sig til at møde medlemmer på NutriFair

Husk at tilmelde dig Bæredygtigt Landbrugs ekstraordinære generalforsamling, der finder sted i Messe C Fredericia på torsdag

hans3

Bæredygtigt Landbrugs direktør Hans Aarestrup ser frem til NutriFair.

2018-udgaven af den store landbrugsmesse i Messe C Fredericia afvikles på onsdag den 17. og torsdag den 18. januar, og direktøren glæder sig især til – endnu engang – at møde mange af foreningens medlemmer og potentielle medlemmer på messen.

God tid til en snak

”Det er hovedsageligt ejerne af bedrifterne, som kommer på NutriFair. Det passer os rigtig godt at møde dem netop dér, hvor vi har tid til en god snak med den enkelte landmand”, siger Hans Aarestrup.

Dejlig central placering

Direktøren opfordrer alle medlemmer til at bakke messen op og evt. tage både familie, ansatte og elever med til Fredericia:

”Det er naturligvis dejligt for de ansatte på vores kontor lidt udenfor Fredericia, at messen er så tæt på. Men jeg tror også roligt, man kan sige, at NutriFairs placering i Fredericia er dejligt central for vores medlemmer, som jo er spredt udover det ganske land”, lyder det.

Jeppe Søe og vedtægtsændringer på programmet

Du kan finde BL på stand A-1260 både onsdag den 17. og torsdag den 18. januar. På sidstedagen er der desuden ekstraordinær generalforsamling i BL på programmet. Det sker i lokale K1 fra kl. 13, men dørene åbnes allerede kl. 12.30 med mulighed for at indtage en sandwich.

Journalisten og debattøren Jeppe Søe indleder med et indlæg kaldet ”Den, der lever stille, lever kort” – om pressemagt og om, hvorfor landbruget får skylden.

Derefter opdateres BL’s vedtægter på den ekstraordinære generalforsamling, så de gøres mere operationelle. Dette skyldes, at foreningens nuværende grundlov ikke helt er gearet til at håndtere den forening, som Bæredygtigt Landbrug på få år er blevet til med næsten 4.000 medlemmer.

”Vi benytter lejligheden – når vi alligevel er samlet – til at holde den ekstraordinære generalforsamling. Så kan vi på den ordinære generalforsamling, som vi holder 1. marts i Horsens, forhåbentlig endeligt vedtage de nye vedtægter”, siger Hans Aarestrup.

Sådan tilmelder du dig

Du kan læse mere om Jeppe Søes kommende indlæg HER og om messen generelt HER.

Desuden kan du HER tilmelde dig den ekstraordinære generalforsamling – af hensyn til forplejning vil vi nemlig gerne vide, hvor mange der kommer. Tilmelding kan også ske på tlf. 71 99 33 43 – det skal ske senest mandag. 

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.