Venstre-nytårskur og ministerbesøg i BL-domicilet

Bæredygtigt Landbrug lægger hus til, når energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt den 15. januar gæster nytårskuren i Venstres lokale partiforening

lars-chr-lilleholt

Når Venstre i Fredericia holder sin årlige nytårskur næste gang, sker det hos Bæredygtigt Landbrug.

Den lokale partiforening har således spurgt interesseorganisationen, om den vil lægge lokaler til det tilbagevendende årlige arrangement, og det sker derfor i BL-domicilet på Gamle Tårupvej lidt udenfor Fredericia mandag den 15. januar 2018 fra kl. 19.

Partiforening vil lære BL at kende

”Vores nytårskur holdes gerne på skift hos lokale virksomheder, og denne gang synes vi, det kunne være interessant at lære jeres landbrugsorganisation nærmere at kende. Ligesom alle andre fredericianere er vi selvfølgelig glade for, at I valgte at flytte jeres forening til netop Fredericia Kommune”, fortæller Michael Wognsen, formand for Venstre i Fredericia.

Minister holder tale

Nytårskuren – og dermed Bæredygtigt Landbrug – får besøg af energi-, forsynings- og klimaminister Lars Christian Lilleholt (V), som har lovet at holde en lille tale.

På mødet uddeles desuden traditionen tro ”Fredericia Prisen”, der hvert år er med til at hylde personer eller organisationer, der har gjort en særlig indsats for Fredericia, og som ikke mindst fremhæver det gode initiativ.

Mange foreninger er nysgerrige

Bæredygtigt Landbrugs direktør Hans Aarestrup er glad for at kunne byde de lokale Venstre-medlemmer indenfor:

”Vi har tidligere haft besøg af politiske ungdomsorganisationer og andre foreninger, der er nysgerrige efter at høre, hvad vi er for nogen. Og vi fortæller jo gerne ivrigt om dansk landbrugs udfordringer – ikke mindst i relation til de urimelige rammevilkår, vi døjer med her til lands”, siger han.

Alle er velkomne til at arrangere lignende besøg

Selv om det næppe er nogen hemmelighed, at Bæredygtigt Landbrug har tættere forbindelser i blå blok end i rød stue, understreger Hans Aarestrup, at alle partier, foreninger og virksomheder er velkomne til løbende at kigge forbi BL-domicilet for at blive klogere på primærlandbrugets talerør:

Men – lyder det fra direktøren med et stort grin:

”Hvis Alternativet foreslår at holde fest her, vil vi dog nok betakke os. Dén slags selskabelighed har vi trods alt ikke tilladelse til i disse lokaler!”.

Af Christian Ingemann Nielsen, cin@baeredygtigtlandbrug.dk

Fotograf: www.jeppebnielsen.com 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.