Se på virkeligheden, Ida Auken

Vandmiljøet i fjordene udvikler sig rigtig godt - selv om et radikalt folketingsmedlem forsøger at piske en stemning op...

erling-bonnesen

Af Erling Bonnesen (V), miljø- og fødevareordfører

Tidligere SF-miljøminister og nuværende radikalt folketingsmedlem Ida Auken er ude i selvmodsigende dobbeltmoral, når hun skælder ud i landbrugs- og miljødebatten, hvor hun baserer sig på grundlag af en privat forskers rapport, finansieret af Danmarks Naturfredningsforening.

Da Ida Auken var SF-miljøminister, brugte den daværende SRSF-regering i stort omfang rapporter fra Aarhus Universitet som grundlag for lovgivningsarbejdet, ligesom skiftende regeringer har gjort, og som vores nuværende VLAK-regering også gør det.

Universitetet har forlængst taget afstand til den private forskers rapport

Aarhus Universitet har taget afstand fra den private forskers rapport, men på trods af det forsøger Ida Auken at piske en stemning op om, at grundlaget for landbrugs- og miljøarbejdet ikke er i orden.

Mit svar er: Se på virkeligheden, Auken.

Bundplanterne gror og udvikler sig flot

For få uger siden var DR-tv på besøg i Ringkøbing Fjord, hvor man på skærmen kunne følge med i og se, at bundplanterne i fjorden gror og udvikler sig flot. Kommentarerne fra de medvirkende eksperter var, at de var glade og tilfredse med udviklingen, hvor de også berettede, at det er en mere generel tendens, at vandmiljøet i fjordene udvikler sig godt.

Jeg er glad for den positive udvikling. Vi er på rette spor.

(Indlægget har også været bragt i bl.a. Effektivt Landbrug og JydskeVestkysten – og bringes efter aftale med Erling Bonnesen ligeledes på Bæredygtigt Landbrugs hjemmeside).

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.