Landmand: BL hører på os og følger tingene til dørs

Jeppe Bang Jensen er landmand ved Ullerup på Fyn. Han er glad for den indsats, som Bæredygtigt Landbrug laver for ham og hans kolleger

jeppe-bang-nielsen

Jeppe Bang Jensen er medlem af Bæredygtigt Landbrug.

For ham var der ikke tvivl om, at han skulle være medlem af foreningen, og han har været med fra begyndelsen. Han følte ikke, at der var nogen andre, der lyttede til landmændene. Han håber på bedre lovgivning og langtidsholdbare aftaler.

Se video-interviewet – hvor han fortæller om sit forhold til BL – HER.

Jeppe Bang Jensen har i en tidligere artikel her på hjemmesiden kritiseret de politiske vinde – der typisk følger følelser og ikke fakta – ligesom han har beklaget sig over det kontrolsamfund, dansk landbrug er underlagt:

“Vi bruger i hvert fald ti timer om ugen bare på arbejdet med kontroller. Og når de begynder at kigge ind i privaten, hvor man bor, og hvad man har stående derinde, så synes jeg godt nok, det er grænseoverskridende”, lyder det.

Du kan læse hele dét interview med den østfynske landmand HER.

Af Jens Sillesen, jsi@baeredygtigtlandbrug.dk 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen