Grisen skal hedde noget til fornavn

På opfordring fra mange af de tilstedeværende på generalforsamlingen lægger vi her Jeppe Søes indlæg ud til et glædeligt gensyn

soee-foredrag

Journalisten og debattøren Jeppe Søe lavede et meget underholdende og eftertænksomt indlæg på Bæredygtigt Landbrugs generalforsamling den 1. marts på Bygholm Landbrugsskole i Horsens. Vi anbefaler i den grad, at du sætter dig godt til i lænestolen og bruger tid på at se dette indlæg.

De tre kvarter blev brugt på den ind i mellem absurde forestilling, som dele af befolkningen har om, hvordan et landbrug ser og bør se ud. Der, hvor grisen skal hedde noget til fornavn, komme når bonden kalder, og koens yver skal helt ind i skålen med cornflakes.

Please accept statistics, marketing cookies to watch this video.

Af Jens Sillesen, jsi@baeredygtigtlandbrug.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.