Bæredygtigt Landbrug på Folkemødet 2016

Bæredygtigt Landbrug er igen i år på folkemødet i Allinge. Vi har deltagere i flere spændende debatter.

folkemoede-2016

Bæredygtigt Landbrug har et stærkt team på Folkemødet 2016 i Allinge. Blandt andre deltager formand Flemming Fuglede Jørgensen og bestyrelsesmedlem Peter Kiær i debatter på den regnvejrsramte solskinsø.

Formålet med at tage til Allinge er at:

– Slå et slag for ejendomsretten. Det er VORES jord, og BL er snart den sidste organisation i Danmark, der tager denne ellers grundlovssikrede ret i forsvar!

– Kæmpe for nye arbejdspladser på landet – men for at de kan blive skabt, kræver det politisk vilje til at ændre rammerne for produktionen. Landbrugspakken var et rigtigt og vigtigt skridt på vejen – men vi halter stadig efter vore nabolande, når det handler om konkurrenceevne. Landbruget i Danmark er fortsat det mest regulerede i Europa!

– Slås for at få afskaffet skatter og afgifter, der belaster erhvervets økonomi.

– Understrege, at CO2-udledningen kunne reduceres betydeligt ved at forbedre planteproduktionen. Konventionelt landbrug er klimavenligt!

– Fortælle omverdenen, at bæredygtighed også er økonomisk bæredygtighed. Et bæredygtigt samfund er således et samfund med økonomisk overskud. Og et samfund som er på forkant med en situation, hvor verden i år 2030 har brug for 50 procent flere fødevarer end i dag (derfor skal vi ikke stække men forbedre vilkårene for fødevaresektoren)!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen