BL’s kommunikationsdirektør skifter til Dansk Planteværn

Kommunikationsdirektør i Bæredygtigt Landbrug, Jakob Tilma, skifter til en stilling som kommunikationschef i Dansk Planteværn. Christian Ingemann Nielsen bliver ny kommunikationschef i Bæredygtigt Landbrug.

jakob-tilma-bl-top

Bæredygtigt Landbrugs kommunikationsdirektør Jakob Tilma skifter efter fem år i foreningen til en stilling som kommunikationschef i Dansk Planteværn.

”Det har været utroligt spændende at arbejde for Bæredygtigt Landbrug de seneste fem år, og jeg er stolt af, at det arbejde, jeg har udført sammen med medlemmer og ansatte i foreningen, har været med til at sætte landbrugets udfordringer på dagsordenen, ” siger Jakob Tilma og fortsætter:

”Bæredygtigt Landbrug kan tage en stor del af æren for, at de danske landmænd fra 2016 har fået mulighed for at gøde mere, hvilket både kommer til at forbedre bundlinjen hos landbrugsfamilierne og kvaliteten af de danske fødevarer. Det har været en fornøjelse at nå det mål i et tæt samarbejde med mange stolte landmænd, og jeg takker for den store tillid, jeg har mødt igennem mit arbejde for foreningen. ”

Hans Aarestrup, direktør i Bæredygtigt Landbrug, har været glad for samarbejdet med Jakob Tilma, og han glæder sig over, at Jakob også i fremtiden skal udnytte sine kompetencer til gavn for dansk landbrug.

”Jakob Tilma har de seneste år haft ansvaret for Bæredygtigt Landbrugs kommunikations- og mediestrategi, og han har været stærkt medvirkende til, at foreningen på alle platforme har opnået en meget stor gennemslagskraft. Der ud over har Jakob politisk indsigt og tæft, og han har derfor fungeret som sparringspartner i forhold til foreningens overordnede og generelle strategi, og jeg er ærgerlig over, at han har valgt at opsige sin stilling. Samtidig er jeg glad for, at Jakob i sit nye job fortsat skal arbejde på vegne af dansk landbrug. Vi ønsker Jakob held og lykke i sit nye job. ”

Jakob Tilma tiltræder den 1. august 2016 som kommunikationschef i Dansk Planteværn, og her ser han frem til at gå ind i den ophedede debat omkring landbrugets kemiske hjælpemidler.

”Jeg ser frem til at sætte fokus på moderne plantebeskyttelse og den store udfordring, det er at oplyse befolkningen om, hvorfor plantebeskyttelsesmidler spiller en positiv rolle for fødevaresikkerheden og for en klimavenlig planteproduktion. ”

Jakob Tilma er fra den 1. august ansat som kommunikationschef i Dansk Planteværn, men på grund af afholdelse af barsel og ferie har Jakob sidste arbejdsdag i Bæredygtigt Landbrug den 10. juni. Christian Ingemann Nielsen tiltræder som kommunikationschef i Bæredygtigt Landbrug den 10. juni.

Christian Ingemann Nielsen har en baggrund som erhvervsredaktør, freelancejournalist og presserådgiver samt senest en kortvarig karriere som særlig rådgiver i Forsvarsministeriet. Christian har siden april måned 2016 været tilknyttet Bæredygtigt Landbrug som kommunikationsrådgiver og journalist.

Bæredygtigt Landbrug beskæftiger en halv snes ansatte – og fremadrettet tre journalistiske medarbejdere.

Jakob Tilma har været ansat i Bæredygtigt Landbrug siden den 1. september 2011. Først i rollen som journalist, men fra 2012 som mediechef og fra den 1. juli 2014 som kommunikationsdirektør.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen