Bæredygtigt Landbrug flytter til Fredericia

Landsforeningen for Bæredygtigt Landbrug flytter i disse dage sit domicil fra Roskilde til Fredericia.

hans-aarestrup-adm-direktoer-bl

”Med den nye base er vi placeret dejligt centralt lige midt i landet, og for mange medlemmer og bestyrelsen bliver det en lettelse i det daglige at have administrationen tættere på”, fortæller BL’s direktør Hans Aarestrup.
Interesseorganisationen BL har siden sin grundlæggelse i 2010 haft postadresse på Sjælland. Først på Tempelvej i Arnakke ved Holbæk og de seneste 15 måneder på den tidligere landbrugsforsøgsstation på Ledreborg Allé ved Roskilde.

Fremover har foreningen til huse på Qvistgaard på Gl. Tårupvej 48 i Tårup, beliggende lige midt imellem Taulov og den kendte Hejse Kro i Fredericia. Foreningen har en halv snes fastansatte medarbejdere og beskæftiger derudover nogle løst tilknyttede konsulenter.
Bæredygtigt Landbrug har omkring 4.200 medlemmer og kæmper for bedre rammevilkår for landbruget. Direktør Hans Aarestrup er selv bosat tæt på den nye administrations adresse, nemlig i Skærbæk ved Fredericia.

Af Christian Ingemann Nielsen

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.