Eva Kjer Hansen trækker sig som minister

I en kortfattet pressemeddelelse lørdag formiddag meddeler Eva Kjer Hansen (V) at hun har trukket sig som miljø- og fødevareminister for at sikre regeringens fremtid. Hos Bæredygtigt Landbrug beklager Flemming Fuglede Jørgensen ministerens afgang.

eva-kjer-hansen-1500-px

Eva Kjer Hansens udmelding kommer efter to ugers politisk stormvejr, og Bæredygtigt Landbrugs formand, Flemming Fuglede Jørgensen beklager, at man må sige farvel til “den fagligt dygtigste minister vi har haft i nyere tid. “

“Jeg har i dag meddelt statsministeren, at jeg trækker mig fra posten som miljø- og fødevareminister. Jeg har været glad for hver eneste dag, som jeg har stået i spidsen for det nye Miljø- og Fødevareministerium. Men jeg vil ikke stå i vejen for regeringen Lars Løkke Rasmussen II. Danmark har brug for et borgerligt-liberalt sammenhold, ” siger Eva Kjer Hansen i pressemeddelesen fra Miljø- og Fødevareministeriet.

Hos Bæredygtigt Landbrugs formand, Flemming Fuglede Jørgensen, modtages nyheden om ministerens afgang med beklagelse.

“Bæredygtigt Landbrug er chokeret over, at en faglig dygtig minister, der har fostret en landbrugspakke, der tilgodeser både miljø og landbrug, nu skal gå af på grund af et politisk spil. Ministerens landbrugspakke gjorde op med årtiers fejlregulering på baggrund af computermodeller og gjorde op med den misforståelse at landbrug og natur er hinandens modsætninger, ” og formanden fortsætter:

“Med den ny pakke samtænkes natur og landbrug, og man kommer til at regulere landbruget på faktuelle målinger til glæde for både miljø og landbrug.Vi landmænd beklager på det dybeste, at vi må sige farvel til den fagligt dygtigste minister vi har haft i nyere tid. “

Del:

Deltag i debatten

Kategorier

Deltag i vores møde på NutriFair

Torsdag den 17. januar inviterer vi til møde i Messe C under NutriFair. Kom og få en sandwich og hør aktuelt fra Sønderby Legal og Bæredygtigt Landbrugs chefjurist Nikolaj Schulz.

baeredygtigtlandbrug_A1260
Generalforsamling
Bedre vilkår for danske landmænd

Bliv medlem i dag

Vi opfordrer til, at du bliver medlem af Landsforeningen for Bæredygtigt landbrug og dermed støtter foreningens arbejde for fremtidens danske landbrug

Q8

Rabataftale med Q8

Bæredygtigt Landbrug har indgået et samarbejde med Q8 om en fordelagtig rabataftale på brændstof.

Scroll til toppen