Eva Kjer Hansen trækker sig som minister

I en kortfattet pressemeddelelse lørdag formiddag meddeler Eva Kjer Hansen (V) at hun har trukket sig som miljø- og fødevareminister for at sikre regeringens fremtid. Hos Bæredygtigt Landbrug beklager Flemming Fuglede Jørgensen ministerens afgang.

eva-kjer-hansen-1500-px

Eva Kjer Hansens udmelding kommer efter to ugers politisk stormvejr, og Bæredygtigt Landbrugs formand, Flemming Fuglede Jørgensen beklager, at man må sige farvel til “den fagligt dygtigste minister vi har haft i nyere tid. “

“Jeg har i dag meddelt statsministeren, at jeg trækker mig fra posten som miljø- og fødevareminister. Jeg har været glad for hver eneste dag, som jeg har stået i spidsen for det nye Miljø- og Fødevareministerium. Men jeg vil ikke stå i vejen for regeringen Lars Løkke Rasmussen II. Danmark har brug for et borgerligt-liberalt sammenhold, ” siger Eva Kjer Hansen i pressemeddelesen fra Miljø- og Fødevareministeriet.

Hos Bæredygtigt Landbrugs formand, Flemming Fuglede Jørgensen, modtages nyheden om ministerens afgang med beklagelse.

“Bæredygtigt Landbrug er chokeret over, at en faglig dygtig minister, der har fostret en landbrugspakke, der tilgodeser både miljø og landbrug, nu skal gå af på grund af et politisk spil. Ministerens landbrugspakke gjorde op med årtiers fejlregulering på baggrund af computermodeller og gjorde op med den misforståelse at landbrug og natur er hinandens modsætninger, ” og formanden fortsætter:

“Med den ny pakke samtænkes natur og landbrug, og man kommer til at regulere landbruget på faktuelle målinger til glæde for både miljø og landbrug.Vi landmænd beklager på det dybeste, at vi må sige farvel til den fagligt dygtigste minister vi har haft i nyere tid. “

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.