Bæredygtigt Landbrug ansætter ny direktør

Landsforeningen Bæredygtigt Landbrug har ansat agronom Hans Aarestrup som ny direktør for foreningen. Hans Aarestrup tiltræder sin nye stilling den 8. februar.

hans-aarestrup-topbillede-med-gaard

”Vi har haft et stærkt ansøgerfelt og er utrolig glade for at kunne præsentere Hans Aarestrup som ny direktør for Bæredygtig Landbrug,” siger formanden for Landsforeningen Bærerdygtigt Landbrug Flemming Fuglede Jørgensen.

49- årige Hans Aarestrup, der i dag er direktør hos Landsforeningen af Danske Svineproducenter, tiltræder stillingen i Bæredygtigt Landbrug den 8. februar.

Hans Aarestrup er uddannet agronom og har i en lang årrække bestridt jobbet som direktør hos Danske Svineproducenter. Tidligere har han arbejdet som chef i den lokale svineproduktionsrådgivning.

”Vi får med denne ansættelse en direktør i Bæredygtigt Landbrug med netop den profil, vi ønsker os. Hans Aarestrup har meget stor faglig indsigt og brænder igennem i kampen for landmanden og hans familie. Vi er derfor meget stolte af, at det er lykkes, at få en sådan kapacitet til Bæredygtigt Landbrug”, siger Flemming Fuglede Jørgensen, og tilføjer, at det som negativ konsekvens har, at Danske Svineproducenter nu mister en dygtig direktør.

”Vi vil gøre alt for, at vi kan fortsætte det afgørende og konstruktive samarbejde vi har med Danske Svineproducenter også efter direktørskiftet,” fortsætter formanden og understreger, at der er et stort stykke arbejde forude for begge foreninger inden det danske landbrug bliver reguleret fagligt og juridisk korrekt. Det er det arbejde, Hans Aarestrup nu skal fortsætte på en ny front i samarbejde med alle progressive kræfter i landbruget. 

En dynamisk forening med indflydelse
Hans Aarestrup ser stillingen som direktør i Bæredygtigt Landbrug som en oplagt mulighed, han måtte gribe.

”BL er en utrolig dynamisk forening, som i deres korte levetid har fået ekstrem stor indflydelse med deres offensive spillestil. Jeg glæder mig til at blive en del af holdet, ” siger Hans Aarestrup.

“Jeg har været utroligt glad for at være hos Landsforeningen af Danske Svineproducenter, men som kritiker af personer der klistrer til deres taburetter, begynder jeg efter næsten 16 år på samme stol snart at komme i skudlinjen for min egen kritik. Jeg glæder mig derfor over at få lov at fortsætte i arbejdet med at skabe bedre rammevilkår for de danske landmænd fra en ny og slagkraftig platform.”                                                                                                                            

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.