Statsministeren gøder fremtiden for landbruget

Flemming Fuglede Jørgensen, formand i Bæredygtigt Landbrug, glæder sig over, at statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) i Folketingets åbningstale havde fokus på landbruget, og hvor det blandt andet blev sagt, at dansk landbrug fremover skal være konkurrencedygtigt.

flemming-fuglede-joergensen-juli-2015

Bæredygtigt Landbrug vil følge regeringens landbrugspakke meget nøje, og foreningen vil fortsat stå klar med faglig sparring i det videre arbejde med at genrejse dansk landbrug.

”Statsminister Lars Løkke Rasmussen har holdt sin åbningstale 2015 i Folketinget. Den var årsag til stor glæde i mange landbrugshjem, ” fortæller Flemming Fuglede Jørgensen efter at have hørt statsministerens åbningstale i Folketinget den 6. oktober.

Flemming Fuglede Jørgensen bed mærke i, at talen var positiv i forhold til landbruget. Han bed specielt mærke i, at statsministeren talte om, at Danmark har brug for en endnu stærkere fødevaresektor, ligesom han fortalte, at “Det kan ikke være rigtigt, at dansk landbrug skal have lavere udbytte eller ringere kvalitet i kornet end vores naboer, fordi der ikke må gødes tilstrækkeligt.”

Formanden for Bæredygtigt Landbrug er også tilfreds med, at statsministeren slog fast, at dansk landbrug skal være et konkurrencedygtigt erhverv, og at det bliver sigtelinjen i den landbrugs- og fødevarepakke, som regeringen vil offentliggøre inden jul.

“Bæredygtigt Landbrug vil følge tilblivelsen af denne landbrugspakke meget nøje og fortsat stille vore fagligt funderede forslag til denne pakke, med det formål at hjælpe med til igen at skabe ordentlige vilkår for landbruget i Danmark,” lyder reaktionen på de landbrugsvenlige toner fra Folketingets talerstol fra Flemming Fuglede Jørgensen.

Af Anne-Marie Glistrup, amg@baeredygtigtlandbrug.dk 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.