3.700 kontroller dette efterår

3.700 kontroller er den kost danske landmænd bydes i løbet af dette efterår, og kontrollerne er allerede i gang.

kontrolsituation-med-medlem-af-bl

Af Maiken Bak Jensen, jurist

Her på sekretariatet kan vi ikke altid have et øje på hver en finger, og det er derfor vigtigt, at vi får tilbagemeldinger på kontrollerne. Jeg opfordrer derfor til, at I skriver eller ringer ind til os, hvis der er noget særligt I som medlemmer af foreningen fornemmer kontrollerne kører på. 

Skriv gerne, uanset om der er noget galt eller ej. Bæredygtigt Landbrugs medlemmer er livsnerven, og vi vil gerne tage usaglige kontroller i opløbet, og vi har nu en minister, der lytter til os og til erhvervet. 

I denne situation er intet nyt godt nyt, men vi står som altid klar til at lytte, og den juridiske rådgivningstjeneste kan i de grelle sager altid bidrage med høringssvar, klage eller med et godt råd om, hvad dine rettigheder er som landmand, når kontrollen har meldt sin ankomst.

Klik her for at finde kontaktoplysninger på ansatte i Bæredygtigt Landbrug 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.