Bæredygtigt Landbrug holder stormøde på NutriFair

Torsdag den 21. januar 2016 inviterer Bæredygtigt Landbrug sine medlemmer til stormøde, der afholdes under femte udgave af landbrugsfagmessen NutriFair i Fredericia. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen.

bjarne-i-marken-rører-ved-kornet

“NutriFair er et målrettet og fagligt stærk forum for husdyrproducenter, og fagmessen er i sig selv et besøg værd for rigtig mange af vores medlemmer. Når vi så kan give dem mulighed for at forene messebesøg og stormøde, så tror jeg på, vi har opskriften på en attraktiv, velbesøgt og fagligt stærk kombination, ” siger administrerende direktør i Bæredygtigt Landbrug, Bjarne Nigaard.

Og de fremmødte kan se frem til at blive opdateret med nyeste viden i en række af Bæredygtigt Landbrugs mærkesager under mødet.

“Vi vil formidle den megen viden vi har opnået i vores retssager imod det offentlige, herunder de danske vandmålinger (LOOP) og de danske gødningsregler, som er stærkt konkurrenceforvridende og for en stor dels vedkommende indført udenom Folketinget, ” siger Bæredygtigt Landbrugs formand, Flemming Fuglede Jørgensen om foreningens stormøde på Nutrifair.

Han tilføjer, at Bæredygtigt Landbrug vil søge at få udenlandske eksperter til at fortælle om, hvordan man håndterer de forskellige problematikker i andre lande.

Hos NutriFair ser man meget frem til samarbejdet, der vil give fagmessen endnu et kvalitativt løft.

“Bæredygtigt Landbrug en af de helt tunge og betydende aktører i erhvervet, og rigtig mange af deres cirka 4.000 medlemmer er husdyrproducenter. Vi er derfor naturligvis glade for, at NutriFair skal danne rammen om et af landsforeningens stormøder, hvor de har valgt at fokusere på netop emner inden for den animalske del af landbruget, ” lyder det fra Peter Sunesen, projektleder i MESSE C.

“Bæredygtigt Landbrug har altid flot tilstrømning til deres stormøder. Vi ved også, at NutriFairs udstillere dagligt handler med tusindvis af BL’s medlemmer. Så ud over det faglige løft, landsforeningen bringer til NutriFair, vil der nok også være en masse forretning i vente, til gavn for både BL’s besøgende medlemmer og NutriFairs udstillende leverandører, ” siger projektlederen.

Bæredygtigt Landbrug har også stand på messen, så alle de besøgende fagfolk får optimale muligheder for god dialog og sparring med landsforeningen.

Nærmere information om indhold, tilmelding og tider kommer senere. 

Mere info om NutriFair på www.nutrifair.dk. 

Af JTI

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.