Invitation til septembermøde i Vestjylland

Når høsten er kommet i hus, er det igen tid til at mødes om de store udfordringer i dansk landbrug. Derfor inviterer medlem af Bæredygtigt Landbrug, Poul Uhrenholt Jensen, sammen med Skjern-Tarm Rotary til septembermøde i Vestjylland.

flemming-til-stormoede

Onsdag den 23. september 2015 klokken 18.30 på Bechs Hotel, Storegade 4, 6880 Tarm.

Mødet er åbent for alle, der ønsker at få et indblik i Bæredygtigt Landbrugs arbejde for et fremtidssikret landbrug i Danmark. Pressen er naturligvis også velkommen.

De fremmødte kan se frem til et oplæg fra Bæredygtigt Landbrugs formand, Flemming Fuglede Jørgensen, der blandt andet vil fortælle om landbrugets alvorlige økonomiske situation og om foreningens retssager mod staten.

Efter oplægget vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål og debattere om dansk landbrugs fremtid.

Under mødet vil der blive serveret kaffe og brød. Af praktiske årsager må du/I meget gerne tilmelde dig/jer arrangementet – det koster 100 kroner per deltager. Tilmelding foregår til Poul Uhrenholt Jensen.

Med venlig hilsen

Skjern-Tarm Rotary

v/ Poul Uhrenholt Jensen

poul@cuj.dk

+45 21 25 41 53

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen