Bæredygtigt Landbrug indgår aftale med Alm. Brand

Uge 44 blev ugen, hvor Bæredygtigt Landbrug fik det sidste på plads omkring en forsikrings- og pensionsaftale med Alm. Brand

Mandag den 27. oktober underskrev Bæredygtigt Landbrug og Alm. Brand en aftale, så medlemmer af foreningen fremover kan få en pensionsordning og en gruppelivsforsikring igennem Alm. Brand på favorable vilkår.

Samarbejdet imellem forsikringsselskabet Alm. Brand og Bæredygtigt Landbrug har været under vejs i et stykke tid, og den 27. oktober blev aftalen underskrevet på Alm. Brands hovedsæde i København.

Bjarne Nigaard, Adm. direktør i Bæredygtigt Landbrug, glæder sig til samarbejdet, som han mener vil være til stor gavn for de af foreningens 4.000 medlemmer, der vælger at benytte sig af tilbudet.

“Som selvstændig er det vigtigt  at have en stærk og troværdig forsikringspartner. Det får Bæredygtigt Landbrugs medlemmer med denne aftale, og vi ser frem til et godt samarbejde med Alm. Brand.”

Aftalen beytder, at medlemmer af foreningen nu kan få en gunstig gruppelivsordning og pension hos Alm. Brand, og Bjarne Nigaard påpeger, at det for landbrugsfamilier er vigtigt med en ordentlig forsikringsdækning.

“I Bæredygtigt Landbrug er vi glade for også at kunne tilbyde vores medlemmer den sikkerhed, der ligger i at have en gruppelivsforsikring. Som landmand er det vigtigt, at man har et godt, og sikkert økonomisk fundament, og denne aftale kan være med til at sikre netop det.”

Direktør i Alm. Brand, Laury Kristoffersen og Bjarne Nigaard underskriver på billedet aftalen, imens Claus Bjerregaard, kontorchef, Alm. Brand, og Gustav Garth-Grüner, bestyrelsesmedlem i Bæredygtigt Landbrug, ser på, at det går rigtigt til. 

Ved at følge linket herunder kan du finde færdige beskrivelser af produkterne, priser, og finde kontaktpersoner lokalt rundt i landet. 

Pension for Bæredygtigt Landbrug, samarbejde med Alm. Brand

Alm. Brand får ikke medlemsoplysninger fra Bæredygtigt Landbrug, så der kommer heller ingen direkte reklamepost ud.

Bæredygtigt Landbrug videreformidler tilbuddet til foreningens medlemmer, og de der så har lyst, kan selv tage stilling til tilbuddet og kontakte den lokale medarbejder fra Alm. Brand.

Du kan finde din lokale medarbejder via linket herunder:

Pensionsrådgivere Alm. Brand – lokale rådgivere       

Læs mere om Alm. Brand – bankforsikring og pension.

Af Jakob Tilma, jti@baeredygtigtlandbrug.dk 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.