En konference, der startede det hele

TEMA: TRE ÅR SENERE Tirsdag d. 22. oktober er det tre år siden, at Bæredygtigt Landbrug afholdt sin første konference. Det markerer vi med en række artikler om og med nogle af oplægsholderne fra dengang

Af Vagn Lundsteen, direktør

Den 22. oktober 2010 afholdt Bæredygtigt Landbrug den skelsættende konference ’Konference om Vandmiljø’ i Fællessalen på Christiansborg. 

De mange kvalificerede indlæg danner stadig baggrund for meget af det arbejde, som vi i dag udfører. Jeg vil gå så vidt som at påstå, at mødet var en historisk milepæl i forhold til vandmiljødebatten. Konferencen var begyndelsen på en ny tid for landbruget, hvor håbet langsomt begyndte at komme tilbage.

Vi bringer i de kommende dage indlæg og kommentarer fra indlægsholderne, hvoraf en del i dag er godt oppe i årene.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen