15. oktober udløber fristen for ansøgning for reduktion af vandafledningsbidrag

Bruger din virksomhed mere end 500 m3 vand årligt, så er der mulighed for at spare penge med trappeordningen. Fristen udløber 15. oktober

Den 15. oktober udløber fristen for at blive tilmeldt trappeordningen. Ved at tilmelde virksomheden til ordningen bliver vandafledningen forholdsmæssigt billigere, jo mere vand virksomheden benytter.

I et servicebrev til DI, Landbrug & Fødevarer og Bæredygtigt Landbrug skriver DANVA (Dansk Vand- og Spildevandsforening) at det efter de nye regler er en betingelse for at få afregnet vandafledningsbidrag for 2014 efter trappemodellen, at ejeren af ejendommen, hvorpå virksomheden er beliggende, tilmelder sig senest den 15. oktober 2013. Ifølge DANVA er det ikke muligt for virksomheder at blive afregnet efter trappemodellen ved at ansøge det spildevandsselskab, virksomheden er tilsluttet.

Hent servicebrevet fra DANVA ved at klikke her

Hvis virksomheder med et vandforbrug større end 500 m3 ikke tilmelder sig rettidigt mister de retten til at få reduceret vandafledningsbidraget for 2014.

Spørgsmål til trappeordningen skal rettes til Naturstyrelsen på adressen www.trappetilmelding.dk .

På hjemmesiden kan du få mere at vide om ordningen og lovgrundlaget for trappemodellen ligesom der også kan findes kontaktoplysninger til de ansvarlige myndigheder.

Af JTI på baggrund af servicebrev fra DANVA

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Scroll til toppen
Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.