Jørn Jespersen: Stolt over vores resultater

Jørn Jespersen, formand for Natur- og Landbrugskommissionen understregede, at der skal lægges meget mere vægt i fremtiden på at differientere og målerette de forskellige virkemidler i forbindelse med implementeringen af vandplanerne.

Han gjorte samtidig opmærksom på, at der er i kommissionen
arbejdsgruppen er enighed om, at der fortsat er behov for at en
fremtidig indsats for at begrænse udledningen af kvælstof.

“Arbejdsgruppen, som bestod af fagfolk, landbruget og grønne
organisationer, havde en som opgave, at finde faglige løsninger,
som skulle begrænse udledningen af kvælstof.

“Personligt troede jeg, det ville være en håbløs opgave, men
faktisk så lykkedes projektet, og det er jeg meget stolt over”,
sagde Jørn Jespersen.

Formanden for Natur- og Landbrugskommissionen kunne også oplyse,
at i løbet af en uge eller to kommer der en statusrapport på
400-500 sider fra kommissionen, men at den endelige anbefaling fra
kommissionen til politikerne kommer til foråret 2013. 

Justinus Johannesen, jujo@baeredygtigtlandbrug.dk

2 kommentarer til “Jørn Jespersen: Stolt over vores resultater”

  1. My wife and i were very satisfied when Peter managed to round up his survey while using the precious recommendations he received when using the weblog. It is now and again perplexing to simply possibly be offering tips which usually the others might have been trying to sell. We really see we now have you to thank for this. These illustrations you made, the straightforward website navigation, the relationships your site make it possible to promote – it is mostly terrific, and it is making our son in addition to us recognize that this theme is satisfying, which is certainly unbelievably vital. Thanks for the whole thing!

  2. I simply wanted to thank you so much once more. I do not know what I would’ve taken care of without these tactics shared by you regarding that subject. It was actually an absolute intimidating problem in my position, nevertheless taking a look at this specialized tactic you solved the issue took me to leap with happiness. I will be happy for your service and thus sincerely hope you really know what an amazing job you have been putting in teaching some other people using your webblog. Most likely you haven’t got to know any of us.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen