En sort dag for dansk landbrug

Randzoneloven træder i kraft i dag, og det er en sort dag for dansk landbrug, der får svært ved at leve med konsekvenserne af loven.

Det er ikke lykkedes at stoppe randzoneloven, men selvom
baeredygtigtlandbrug.dk er gået i sort lørdag d. 1. september 2012,
stopper kampen ikke.

1 kommentar til “En sort dag for dansk landbrug”

  1. Thanks for the recommendations on credit repair on this amazing site. A few things i would tell people is always to give up the actual mentality they can buy today and pay out later. Like a society we all tend to do that for many issues. This includes getaways, furniture, and also items we would like. However, you should separate the wants out of the needs. While you’re working to raise your credit score make some sacrifices. For example it is possible to shop online to save cash or you can visit second hand retailers instead of pricey department stores regarding clothing.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen