Kære medlemmer. Husk at sende skema retur

Bæredygtigt Landbrug har brug for medlemmernes hjælp til at vinde sagen mod staten. Det er vigtigt, at foreningen får kortlagt medlemmerne og derfor skal du udfylde et skema og sende til os.

Med fredagens medlemsbrev (uge 30) var der et
medlemskartotekskort, som alle medlemmer bedes udfylde og sende
retur til foreningen.

Kartotekskortet fylder en A4-side, og selvom det er høsttravlt,
beder vi om, at du tager dig tid til at udfylde skemaet og sende
det tilbage til os.

Hent skemaet som
wordfil her

Hent skemaet som
pdf her

Du kan sende skemaet med posten til

Bæredygtigt Landbrug
Tempelvej 32
4390 Vipperød

Du kan også vælge at maile eller faxe skemaet til os. Fax: 59 18 61 56 og
mail:
vml@baeredygtigtlandbrug.dk.

På forhånd tak for hjælpen.

Af: Lene Skriver Bak, lsb@baeredygtigtlandbrug.dk
Foto: Niels Busch

2 kommentarer til “Kære medlemmer. Husk at sende skema retur”

  1. I intended to compose you a bit of note in order to give many thanks again about the amazing advice you’ve contributed above. It’s generous of people like you giving easily all a few individuals could have advertised as an e-book in making some bucks for their own end, and in particular considering that you could have done it if you considered necessary. The advice additionally acted as a easy way to be aware that many people have a similar desire just as mine to figure out a good deal more around this condition. Certainly there are a lot more enjoyable instances ahead for folks who browse through your blog.

  2. I precisely had to appreciate you all over again. I’m not certain the things I might have followed in the absence of the actual information documented by you directly on such field. It became a real distressing crisis for me personally, but encountering a new professional form you managed it forced me to jump for delight. I’m just happier for the guidance and even have high hopes you find out what a powerful job you’re doing instructing most people through your blog post. I am sure you’ve never encountered all of us.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen