Bæredygtigt Landbrug nytårstale 2011

Direktør i Bæredygtigt Landbrug, Vagn Lundsteen, giver en status på landbrugsåret 2011 og fortæller om de udfordringer, der venter fødevareproducenterne i 2012.

Vagn Nytårstale

Nytårstale af Vagn Lundsteen, direktør Bæredygtigt
Landbrug

Farvel du danske muld – vi vil savne dig, – sådan startede den
første af en række helsides annoncer, som vi indrykkede i store
danske dagblade. Overskriften var egentlig ment som en lille
overdrivelse, for at fremme budskaberne. Desværre blev denne
overskrift sammen med overskrifterne og budskaberne i de andre
store annoncer mere til virkelighed, end vi havde frygtet. 
Overskrifter som:

  1. Hvad er det, vi kvæler?
  2. Man skyder da ikke den ko man malker
  3. Jeg var der, da landbruget kollapsede

Alle eksempler på spådomme vi ikke håbede på ville gå
opfyldelse. Det er ikke altid sjovt at få ret. Nogle gange vil man
hellere tage fejl. Ofte overgår virkeligheden fantasien.

Se nytårstalen som video ved at trykke
herunder

2 kommentarer til “Bæredygtigt Landbrug nytårstale 2011”

  1. I wanted to put you the very little remark to be able to thank you the moment again over the remarkable tactics you have provided on this page. This has been simply surprisingly open-handed with you to offer unhampered precisely what most of us would’ve offered for sale for an ebook to help make some money on their own, particularly seeing that you might have tried it in case you desired. Those suggestions in addition worked to become good way to realize that some people have the identical keenness really like my personal own to realize significantly more when it comes to this matter. I believe there are several more pleasant sessions up front for people who scan your site.

  2. My wife and i were very thankful when Raymond managed to round up his web research with the precious recommendations he was given while using the weblog. It is now and again perplexing to simply possibly be releasing tips and hints which usually the others might have been trying to sell. We really take into account we now have you to thank for this. Those illustrations you made, the straightforward website navigation, the relationships your site make it possible to engender – it’s everything exceptional, and it’s assisting our son and our family do think that idea is cool, and that is highly important. Many thanks for all the pieces!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen