Bæredygtigt Landbrug klager over høringsfrist

Teknikken virker ikke, og så er otte dage alt for kort tid til en seriøs høringsperiode. Det er budskabet i den klage, som Bæredygtigt Landbrug har sendt til Miljøministeriet i forbindelse med omklassificeringen af 2000 kilometer danske vandløb.

Landkort

Herunder kan du læse Bæredygtigt Landbrugs klage i forbindelse
med høringsfristen for indsigelser imod de reviderede
vandplaner.

Bæredygtigt Landbrug har tillige klaget over teknikken, der har
gjort det til en kamp for lodsejerne bare at se, om ændringer har
fundet sted:

Høringsfristen skal forlænges

Undertegnede Flemming Fuglede Jørgensen, Bæredygtigt Landbrug,
har samme med en lang række andre lodsejere i foreningen haft mere
end svært siden i fredags med at komme ind på Naturstyrelsens
hjemmeside for at orientere os om, hvor i landet, de nye vandplaner
skal gennemføres.

Der har været lange ventetider på hjemmesiden, mærkelige
tilbagemeldinger, sider er gået ned og det har heller ikke været
muligt for os, at udskrive de ændringer, som er besluttet i
forbindelse med vandplanerne.

Jeg vil derfor på vegne af bestyrelsen og medlemmerne i
Landsforeningen for Bæredygtigt Landbrug opfordre miljøminister Ida
Auken (SF) til, at forlænge høringsfristen, så vi kan nå at
orientere os om, hvilke konsekvenser vandplanerne får for os
fødevareproducenter.

Med venlig hilsen

Flemming Fuglede Jørgensen, næstformand, Bæredygtigt
Landbrug.

 

Opfordringen er sendt til Naturstyrelsen,
Miljøministeren og de lokale miljøcentre.

5 kommentarer til “Bæredygtigt Landbrug klager over høringsfrist”

  1. I needed to draft you one little bit of observation so as to say thank you once again for those incredible opinions you’ve documented here. It is quite pretty generous of you to offer unhampered what most of us would’ve offered for sale for an ebook to help make some money on their own, precisely seeing that you might have tried it in case you desired. Those suggestions in addition worked to become good way to realize that some people have the identical keenness similar to my personal own to realize significantly more when it comes to this matter. I believe there are several more pleasant sessions up front for people who scan your site.

  2. My wife and i were so relieved when Peter managed to finish up his studies via the precious recommendations he received when using the web site. It is now and again perplexing to simply happen to be offering steps which often some other people may have been trying to sell. Therefore we realize we need the writer to give thanks to for this. The specific illustrations you made, the straightforward web site navigation, the relationships you will help to instill – it is most remarkable, and it is leading our son in addition to us reason why this subject is fun, which is seriously pressing. Thanks for the whole lot!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen