Bliv medlem

Bæredygtigt Landbrug arbejder for at forbedre vilkårene for danske landmænd.

Klik her for at udfylde en elektronisk tilmelding

Bæredygtigt Landbrug er 100% ejet af medlemmerne, og vi kan derfor fokusere fuldt ud på at arbejde for landmandens interesser i det politiske spil. Det gør vi ved progressivt at arbejde med landbrugets udfordringer, og sørge for at meningsdannere og politikere bliver bekendt med virkeligheden ude på gårdene.

Vi er vedholdende og tilbundsgående i vores arbejde, og vi kræver, at landbruget skal inddrages i alle politiske beslutninger, der har konsekvenser for landbruget.

Bæredygtigt Landbrug er afhængig af kontingentpenge og donationer for at kunne fortsætte vores arbejde, og vi opfordrer derfor alle, der finder vores mission relevant, til at støtte foreningen økonomisk.

Som medlem af Bæredygtigt Landbrug er du med til at sikre, at danske landmænd har et seriøst og ærligt talerør, og så får du hver uge et nyhedsbrev, som sætter fokus på landbrugets udfordringer her og nu.

Et medlemskab koster 3.000,- eks. moms pr. år. (3.750,- inkl. moms).

Klik her for at udfylde en elektronisk tilmelding  (det tager kun 2 minutter).

Du har også mulighed for at udprinte en medlemsblanket og indsende den som et scannet dokument, eller du kan sende den til os som normal post.

Klik her for at hente en indmeldingsblanket som PDF til udprintning

Forær et medlemskab 

Det er nu muligt at forære et familiemedlem, din nabo eller en god ven et medlemskab til Bæredygtigt Landbrug.

Klik her for at hente en gavekortsblanket som PDF til udprintning

Ekstra medlemskab

Ægtefæller og medarbejdere er også velkomne som medlemmer. Det koster 240 eks. moms (300 inkl. moms) pr. år. Klik her for at udfylde en tilmelding for ægtefælle/medarbejder.

Pensionist og studerende

Alle er velkomne. For pensionister og studerende er prisen 240 eks. moms (300 inkl. moms) pr. år. Klik her for at udfylde en tilmelding for pensionist/studerende.

I er altid velkomne til at kontakte os hvis I har spørgsmål til ovenstående.